Kleuradvies

Kleuradvies geven wij graag, hiervoor werken wij samen met Sigma. Het kiezen van de juiste kleur op uw wanden is een zeer persoonlijke aangelegenheid en verschilt sterk van persoon tot persoon, daarom huur ik voor het geven van een degelijk kleuradvies een expert in waardoor u jarenlang kunt genieten van de juiste sfeer in huis.

Twijfelt u over de juiste kleurcombinatie of verftoepassing? Wij denken met u mee. Bijvoorbeeld over de vele kleuren die tegenwoordig technisch maakbaar zijn, of over de toepassingsmogelijkheden en de trends. Zo komt u tot een doordachte kleurkeuze.

De kortste weg
U kunt overleggen met verschillende medewerkers van Sigma. Uw Sigma adviseur is de kortste weg. Hij maakt vrijblijvend een advies op maat of volgt het advies van de opdrachtgever of de architect. In het kleuradvies worden alle toe te passen kleuren opgenomen, inclusief de omschrijving van de betreffende bouwdelen.

Colours of Life kleurexperts
Bij projecten waar kleur een grote rol speelt, kunt u de hulp inzetten van de Colours of Life kleurexperts. Er zijn er vijftien, verdeeld over alle regio's in Nederland. Vraag uw verkooppunt om meer informatie.

Technische vragen
Een korte technische vraag op het gebied van kleur kunt u voorleggen aan de specialisten van Technisch Centrum. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op het nummer 0297 54 18 89.

Uw Sigma verkooppunt
Natuurlijk kunt u ook terecht op het Sigma verkooppunt. Onze medewerkers hebben een zeer brede product- en kleurenkennis. Zij weten onder meer welke kleurenhulpmiddelen voor uw project of opdracht geschikt kunnen zijn. En zij kunnen u alles over de toepassingsmogelijkheden vertellen.

Afbeeldingsgalerie

Utrecht
Utrecht
Hilversum
Hilversum
Bilthoven
Bilthoven
Huizen

Utrecht

Utrecht

Hilversum

Hilversum

Bilthoven

Bilthoven

Huizen

© 2016. schildernu.nl. De juiste keuze voor een professioneel schilder in Bilthoven.